Ett jäkla långt inlägg

Ja.. Som vanligt vet jag inte vad jag ska skriva här. Det händer inte så mycket och om det händer nått så lyckad det alltid gå så lång tid mellan det och att jag skriver så då känns det onödigt att skriva nått.
Men gör väl det ändå då i brist på annat.

Alexandra var rar och tog ut mig på galej för snart två veckor sen. Och så kul det var och så skönt att lämna väggar och 50 skyltarna!
Vi hade chaufför av hennes bror, vilket var kanon eftersom vi bor på samma gata, och så tog vi oss till Trollhättan där vi åt god mat, drack goda drinkar och spelade bowling.
Vilket jag totalt suger på att spela.
Men det var först de sista 10 minuterna som jag tappade tålamodet på riktigt ;)
Sen tog vi oss till Uddevalla och krogen där. Ett par cider och lite dans. Plus upptäckten att även där är folket 23 minus eller 45 plus..
Folk i min ålder har inte hunnit skilja sig och komma ut på krogen än. Det var tydligt.
Ja ja. Kul hade jag ändå :)

Men nu känner jag att jag nog snart får ta mig ut igen. Kan inte bara sitta här!
Fast ska bli fri från hosta först har jag tänkt, så helgen blir lugn. Bara lite god mat med Sandra. Är planen iaf sen vet man väl aldrig riktigt hur det blir med henne ;)

Men sen så får det snart lämnas väggarna igen. De har jag stirrat på i alldeles för många år. Min tur att leva lite.
Får bara hitta en krog där det inte bara är barn och de faktiskt kan tänka sig titta på en tjockis. Så jag får lite uppmärksamhet med.

Annars rullar det på här. Dagarna går bra. Är mest på kvällen nån gång som jag känner mig otroligt ensam här innanför väggarna. Men försöker träffa mina vänner och har gått över till grannen när jag får riktigt tråkigt. Han får stå ut med det ;)
För så roligt är det inte att bara sitta här.

Träffade Jenny här om dan. Hennes gubbe har ett företag med en kompis och de letar visst ny person till ekonomibiten. Lite sugen blev jag ju på att söka. Meeen det är ju i Gbg och där tog det mesta av suget slut..
Men lite lockande är tanken. Även om det troligen mest är nån form av fly-reflex.

Sen finns det väl lite nyfikenhet kring den där karln jag träffade. Inte för du (mamma) vågar fråga ;)
Han har frågat om jag har planer på att åka till Gbg snart. Vilket jag inte har för så ofta är jag inte där. Så det ser mörkt ut för en ny träff. För hem vill jag inte ha honom.

Nu ska jag försöka sova. Lång dag på jobbet imorgon.
Natti natt


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du får "skaffa" ett ärende i Gbg då;) heja heja

2012-12-07 @ 08:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0