Och det vinnande laget blev...

... inte vårt lag. Som jag trodde. De andra vann med 0,2% ökning.
Jag är väldigt besviken på hur det gick för mig själv. Vinnandet struntar jag i.
Men kul för dom andra som det gick bättre för så klart. Och nu vet ju inte jag hur det gick för alla, det var ju bra några som sa nått så kanske det finns fler som känner som jag.

Kristina tyckte iaf att vi alla var värda en spakväll så den blev till oss allihop. Men obligatoriskt havsdopp... Så kanske jag ska stanna hemma ändå. ;)

Idag körde vi på olika stationer med intervallet. Vilket var jobbigare än vad det såg ut, så det slutade i migrän och illamående.
Men efter ett par kräkningar och en migrännässpray så blev det bättre fram på eftermiddagen.

Nu är det nog dags att göra lite mat, klockan sprang iväg och sen tidigt i säng har jag tänkt. Trött är jag, jag nästan somnade sittandes på jobbet i förmiddags. Det hade varit nått det..

29/3

Nej men söndag. Igen. 
 
Och det var ett tag sen jag skrev. Har inte nått att skriva nu heller egentligen mer än att jag känner mig lite stressad över att det är första vägningen imorgon och det är dags att se om muskelmassan ökat nått.
Vinnande laget får en spakväll och det andra laget för ett träningspass. Och ska jag vara ärligt tror jag inte vi är det vinnande laget. Det andra lagets medlemmar känns lite mer "gymmiga" och muskelbyggande än de i vårt lag.
Men jag kan ju ha fel. Vad vet jag. Det vet vi nån gång under veckan.
 
Här iaf tänkt försöka ta träningar på Tumlaren de dagar de öppnar tidigt, innan jobbet. Det har funkat veckan som gick iaf. Mindre folk och lättare att komma åt maskinerna än vad det är efter jobbet. Men får väl se hur det fortsätter för morgonpigg är jag inte ;)
 
Nej, som sagt. Inget att skriva. Så det är nog bara att packa väskan, 06.00 är det träff på Tumlaren, så det bara är att gå upp och åka imorgon bitti. 
 
Sov gott.

8/3

Då var helgen över strax. Den hinner inte ens börja förrän den är slut ju!
 
Fick mail idag så på torsdag ska jag träffa ledaren och ha kostmöte.
Och då ska jag fylla i hela dygnets timmars aktiviteter och vad jag äter.
Detta skulle göras i en vecka före mötet vilket innebar att jag fick sitta här och försöka komma ihåg vad jag gjort sen i torsdags. Fick ihop nått iaf. Så får det väl se ut som det ser ut :)
Vardagarna hade jag iaf flera timmar arbete att lägga in, igår och idag var det mest tid "passiv fritid". 
Men sen så är det ju faktiskt söndag idag. Tvätt och se på serier dag ;)
Allt kan inte vara träning och stå hej ;)
 
Nu är dag dags att krypa i sängs. Imorgon är det dock ingen morgonträning så sovmorgon :)

Vill avsluta med att säga att mina tankar är hos min gamla goda vän och hennes familj efter den tragedi och stora sorg som de just nu genomlever. Livet är ibland något så grymt. All styrka och kärlek åt dem ♥

5/3

Idag var det dags för gruppträff igen. Denna gången var det ute träning som gällde.
Ute. Där folk kan se oss. Skrämmande.

Men det gick okej. Vi fick flytta ved från en sida till en annan (precis utanför Katjas hus så hon hade redan skvallrat att det antagligen skulle bli nått sånt då hon hade sett den andra gruppen timmen innan vår träff), springa eller gå snabbt uppför en liten backe (om det nu kan kallas backe.. upphöjning kanske är mer sant. Just nu i mitt minne var den asbrant ;)) och gå nerför och sen i parken gjorde vi olika övningar mot parkbänkarna. 
Först ville hon ha oss till att krypa under parkbänkarna, krälandes under och mellan dem och sen upp för att springa runt flaggstången. Men det var det bara en karl som gjorde. 
Han är någon mer vältränad och något mindre i omfång än vi andra. Jag vet inte hur hon tänkte där för jag vette tusan om jag ens kommit under där. 
Så vi fick oss en rundtur runt tre gator eller så på Väjern. Och benen, ja de gjorde ont så klart. Men kändes ändå mer okej idag. 
 
Förra veckans poängjakt förlorade vi med 20 poäng. Denna poänghets.
Av alla 20 deltagare har vi i vår grupp de två med högst poäng i. Och vi får höra det!
Speciellt den ena. Hon vill ha guldstjärnor och klappar på axeln varje gång vi ses. För hon var faktiskt ute i såå många timmar och hon var faktiskt och tränade på gymmet och hon går till och från Tumlaren och så håller det på heeeela tiden. "Ti hi, det är bra att ha hund, då går man mycket."

Ja. Det ligger ju nått i det. Men jag känner ändå en stress över att jag inte gör tillräckligt då för att vi ska vinna poängjakten. Där vi inte ens vinner nått mer än att vi fått mest.
Fast sen får man se lite på hur man lever kanske. Hon har hund och är tvungen och gå ut för det. Det är ju asbra.
Men sen är hon arbetslös och har då en aning mer tid om dagarna kanske? Tid att gå ut och gå med hunden 1,5 timme för att sen träna på gymmet 1 timme för sen ytterliggare 2 timmars promenad med hunden.
"Igår var jag ute och gick i fyyyyyra timmar..." Ja okej, asbra för dig. Jag var på jobbet från 7.40-18.30. 
Jag har inte ens fyra timmar kvar innan jag ska sova. Så det blir en aning mindre poäng på träningen då. 
 
Ja ja, låt dem hållas. Vill hon gå i fyra timmar får hon väl göra det.
 
Nu är det dock dags för mig att krypa till sängs. Ligger efter. Mer poäng ju om man släcker innan 22..
Natti natt.
 

2 mars

Idag var första dagen jag åt riktig frukost och inte bara en shake. 
Vi hade gruppträning på gymmet och nu är det flera veckor till vi ska dit ihop igen. Det blir andra träningsformer istället vilket innebär att vi får gå dit själva. Var där fyra dagar i förra veckan så det ska väl gå men känner mig fortfarande rätt vilsen. Och vissa av övningarna tar emot för man känner sig som en fjant och undrar vad folk ska tänka. 
Barnsligt, jag vet, men vem har inte tänkt så en och en annan gång. 

Som sagt frukost, lunch, middag och en morot till mellanmål och jag nästan ser hur jag växer under tröjan. 
Hjärnspöken, det vet jag det med, men de försvinner inte bara för jag vet.
Fick lite smått panik med eftersom det snart (snart och snart 30/3) är vägning igen och det bara känns som att jag växer. 
Fast sen kanske det är rätt för varje gång jag tror jag gått ner så har jag ökat två kilo :P så kanske det är samma fast tvärtom nu. 

Planera våra träningar vill hon att vi gör med, varje söndag. Det är ju lätt när jag kommer från jobbet när som helst mellan 16.30 och 19 ;)
Idag var klockan 18,20 alldeles lagom..

Nu är det dags att krypa ner och släcka lampan så jag får några poäng ;)
Sov gott. 

RSS 2.0