Plötsligt händer det..


Och disken är gjord!











Baciller mottages gärna

Livet är bra meningslöst ändå. 

Nej, inte så jag på nått sätt inte vill leva. Så det kan ni sluta tro nu och absolut inte oroa er för. 
Det är mer bara.. Ingenting. Jag orkar bara inte. Det är bara tomt. Ett vakuum. 
Att ligga varje kväll och "oroa" sig för jobbdagen som kommer. Att sitta där på dagen med hjärtklappning, ont i magen och tryck över bröstet. För att sen komma hem, inte orka ta sig för att göra löjliga saker som att t.ex diska utan bara bli sittandes i soffan och glo tills det är dags att försöka sova. 

Jag vet att det är då, när det känns så här, som man ska göra saker. Men jag orkar ju inte? Jag vill bara ligga i min säng eller sitta i min soffa ensam och glo. Det är en cirkel som jag inte vet hur jag ska bryta. 

Och imorgon ska jag sitta där igen med magont, ett hjärta som vill sprängas ur bröstet på mig och försöka hålla koncentrationen på mitt arbete och sköta det så felfritt som möjligt. För mänskliga kan vi inte vara på jobbet, hur hade det sett ut. Det lilla, lilla, lilla förtroende kunderna tydligen har för oss kan försvinna på ingenting. Och jag försöker så mycket göra allt rätt, ligga steget före i det mesta och komma ihåg allt själv. Men det funkar inte. Det blir för mycket och jag känner hur jag istället stirrar rätt fram med tomt huvud. 
Jag orkar bara inte. Orkar inte. 

Så har ni en bacillusk att bjuda på, skicka den hit. Jag är gärna hemma och dålig ett tag. 

RSS 2.0