Söndag

Hade en trevlig kväll igår :)
Mötte upp henne då efter jag skrivit här och så åkte vi ner till hennes brors lägenhet där vi skulle vara under kvällen.
Satt på hans balkong i solen och bara pratade och tittade på folk. Han bor ju kanon så man ser allt som rör sig runt pressbyrån ;) Och nyfikna som vi är tittade vi nog mer på bilar och folk än på varann när vi pratade. *haha*
Även Louise, hennes svägerska, var sen dit så vi hann iaf få lite "egen tid", när hon kom fram så gick vi till Ica och handlade baguette och majonäs och sånt. Eller ja, de betalade för jag fixade ju räkorna ;) Kanon bra. *haha*
Och så tillbaka till lägenheten, dukade på ett bord på balkongen och satt där och åt goooda räkor och drack cider.
Var kanon gott! Så där satt vi och pratade, en sväng blev det till pojkarna för att lämna nån skiva till dem. De satt i en lägenhet vid Ica och spelade Fifa.... Tjejerna får inte vara med men de är bra nyfikna och vill gärna komma upp ändå fast de inte får och de pratar med sina respektive säkert 10 gånger i telefon... Men men, så kanske det är, vad vet jag.
De kallade sig fotbollsfruarna, så jag undrar vad jag var då? Wannabe-fotbollsfru? Assistenten? Hmm.. Ja nått iaf. ;)
Känner mig varken som assistent eller wannabe.
Vi tog en liten promenad efter vi lämnat skivan, Valle fick för sig att känna på vattnet. Det var visst inte så farligt kallt.. Nej nej *host*.
Sen tillbaka och då kollade vi på Robinson, snark. Så dåligt så det finns inte. Men men, de ville titta så var bara att titta men inte utan att jag suckade lite över idioterna på tv. ;) Och det kom fram att Valle tyckte det var dåligt med och att hon inte sett ett helt program för hon somnar till det MEN att man ska titta på det ändå. *haha* Louise däremot var inne i detta och ogillade de flesta, gillade nån och visste vad de jobbade med. *haha*
Till detta åt vi kladdkaka, mycket gott :P Var iaf nått nöje i det då ;)
Vi gjorde inte mycket, gissade på artister på låtar. Och det visar sig att jag kan inga nya (eller ja inte många) men jag kan 90 tals och dansband ;) *hahaha* Och Håkan! Va klart!
Vid halv ett kom jag mig hem, skönt. Då hade vi slöat till oss alla tre och glodde på tv. Så det var skönt att komma sig hem.
Fast inte kom jag i säng för det, hamnade ju va klart framför msn. Ooovanligt. :P
Fick pratat med Sara en stund och sen sängen!

Så får allt säga det var en trevlig lördag. Synd bara att det inte två sådana på en helg för känner att jag hade gärna varit ledig imorgon med.
Men inte då, då är det ny kurs i skolan som börjar! Finansiell ekonomi, på engelska.. Wwwiiee..
Har ingen bok för vet inte vilken man ska ha. Och inget busskort så jag får snällt sitta kvar i skolan imorgon tills Börje slutar ändå. *haha* Men finns ju datorer och bibliotek så ska nog bli bra.

Som väntat fick jag ett förlåt igår av honom, men ska nog inte vara barnvakt idag. Men han har ringt idag och varit som vanligt och t om frågade om jag skulle med till Hunnebo. Inte illa! Bra när han har lite dåligt samvete ;) Han "sköter" sig lite bättre då. ;P Så nu bara jag väntar på att han ska ringa. På han när jag pratade med honom lät det som det kunde bli direkt men nu har det gått ett tag.. Han rensar i Solveigs garage, och hittat alla gamla saker som jag packade ner när han flyttade ut. Johans leksaker, hans vagn, tavlor och sånt. Bad honom hålla utkik efter korten för han har sagt i alla år nu att jag ska få kort på Johan när han var riktigt liten. (kort han fått från Katta) För några sådana vill jag ju ha med.
Men de trodde han stod inne på hans gamla rum i huset. Så får väl dit nån dag och titta. De skulle ju ha varit in i album. Är ju kul att ha sånt där.

Oj, känns som det blev lite långt.
De som orkat läsa allt räcker upp en hand!

Nu ska jag fortsätta vänta.

Kisses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0