Dravel

Tror ni jag fick lagt mig direkt när jag sa jag skulle eller?
Neeej då. När jag kom till sängen fastnade jag med lite uträkningar. Jag trooooor att jag kanske fattade en sak där till sist.. Bara att kolla vidare i andra uträkningar. Fast jag hade velat ha många fler uträkningar. Man räknar några stycken och sen är det över. Gäller ju att komma ihåg. Har kommit på mig själv flera gånger med att det står helt still på saker som jag VET jag kan. *hahaha*
Så tio över tre, som blev tio över två, släckte jag lampan. Och sen låg jag där och vred och vände på mig som vanligt.
Såg en reklam igår, kände igen mig där. Var en tjej som ligger i sängen, släcker lampan, försöker räkna får, kanske kommer upp till tre eller fya får innan det kommer räkningar och städning och allt annat man kan tänka sig ligga och tänka på. Sån känner jag mig. Jätte trött, lägger sig och så börjar tankarna snurra på allt vad ekonomi, tentor, skola och allt annat är.
Inte helt kul kanske.

Idag ska jag få lunch hos Solveig :) Potatis och kött.. Tror aldrig jag ätit det där förut.. Men de sitter väl och äter med sin jordgubbs sylt ;) Så länge jag slipper så :P
Börje skickade och frågade vid tio, så jag frågade då om det blir om två timmar, misstänkte han ingen koll hade på att ställa om klockan och Solveig brukar inte ha det heller. Och mycket riktigt trodde han att klockan var elva, så fick ju sagt att han hade fel och då blev det ändrat till två timmar istället för en som han sa först.
Hoppas det går att äta för nu börjar jag bli hungrig. Sen blir det att plugga! Till klockan åtta för då vill jag se på tv ;)
Kommer ju antagligen bli pauser där emellan.. Brukar bli det. Huvudet hänger inte med hur länge som helst!

Nej ska jag kanske göra mig i ordning då? Eller bara slänga mig på soffan en stund..
Ja.. vi får se.. Nått av det blir det ju ;)

Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0