Tisdag

Tack för alla era uppmuntrande ord om att min blogg inte alls är tråkigt..
Ironi!


Idag var det ny föreläsning, ny lärare. Dalis gillade henne inte alls men jag tyckte inte det var nått fel på henne.
Nu i två dagar har jag känt mig lite mer som en student, antecknat och så. Missar visserligen allt efter det jag skriver men försöker iaf :P

Hade en timme att vänta i Uddevalla idag, när jag kom dit så såg jag att alkis gängen på Kampenhof satt där jag brukar vänta på bussen så satte mig snäppet högre upp. Efter en kvart började de komma sig dit, men inte alla, först en karl, sen en till och sen var de tre som satt där (fanns bara två bänkar jag på den ena och de på den andra). Satt och läste i min budget bok och lyssnade på radion på samma gång som jag hade koll på deras fötter. Elakt att säga men tänkte de skulle försöka få tag i min plånbok eller nått (de hade fått typ 10 kr men ändå).
Sen plötsligt kom det fler, och så höll de på, de gick andra kom de kom allihop och så cirkulerade de runt där.
Ganska obehagligt vill jag tycka, en halvtimme höll de på sen reste jag på mig för att ställa mig ute och vänta på bussen.
Tittade inte ens på dom, ingen som säger att de skulle gjort nått värre än försöka prata med mig men det kändes ändå inte bra.

Sen var det äntligen på väg hem, hoppade av vid Konsum så jag fick köpt mjölk och sen hem, lämnade mjölken och väskan och så gick jag till kontoret för att lämna USB minnet, hört vem som ska skriva mitt anställningsbeslut och fått skrivit ut kompendiet till ekonomistyrningen.
Fick pratat lite med olika folk på avdelningen med. Och alla frågar ju va klart hur det går i skolan och jag vet inte vad jag ska säga ?! För det känns inte som jag vet det ?!
Bosse fick påpeka att han tyckte jag var seg eftersom det var två månader sedan eller nått tyckte han sen han sa till mig att gå till kontoret för att prata med Janette. Fast jag vet ju att jag var där redan då och att hon och jag kommit överrens om detta.

Och nu är jag hemma, skriver ut saker till imorgon och så ska det bli lite mat är tanken.
Skulle ätit med Börje och Johan idag (sa vi iaf igår) men när jag ringde visste han inte som vanligt nått och han skulle höra av sig. Men inte tänker jag vänta på det, för jag kan få vänta läääänge då. Och nu börjar jag bli hungrig.
Men han får då skylla sig själv.

När jag sitter i skolan eller på bussen eller bara går så kommer jag på massa saker jag kan skriva och kommentera här.. men när jag väl sitter här.. Så är det heeeelt tomt!

Har börjat få ont i smalbenen igen när jag går. Fast inte alltid?! Det är fan helt skumt det där. Fattar inte nått.
Tror att jag kan spänna mig på nått vis och att det därför gör då så ont, men nu tycker jag inte jag spänt mig som när jag gick från konsum idag och ändå hade jag sååå ont.
Fast kanske spänner mig för kylan ändå.. Eller så är det nått annat vettigt svar.
Ont gör det iaf, och irriterande är det.

Nej nu är nog ungen varm!

Kisses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0