Annandan

Jag har ju en ny granne.. Och med honom kommer det nya folk som springer i trappuppgången..
Och tydligen gillar hans vänner att komma in i trappuppgången mitt i natten och banka  och när man inget öppnande fick gick man. Fint tänkte jag.. Men tydligen har han vänner som inte ger upp för de kom inte bara en gång och bankade på och inte heller två gånger men TRE gånger stod de där nere och bankade! (vet ju inte jag om det är samma folk men störande ändå). Men skam den som ger sig, tredje gången tror jag de fick komma in. För då lät det musik och som om nån slog ihjäl sig i lägenheten.
Vad jag älskar grannar :P
Speciellt de som låter. *haha*
Men det är ju iaf inte lika lyhört som tidigare, nu hör jag att de spelar musik men kan inte ligga och sjunga med i texten på samma vis här som där. Här kan man höra på melodin vad det är för nått (om han inte hade haft sån donande bas) där hörde man ju texterna kanon bra, som om det var ens egen stereo som spelade.

Vet ni när jag vaknade idag? :O
Fem över halv ETT! ??? Jag fatta inte nått...
Hur kan jag ha sovit tills dess?!?
Men tydligen har det funkat bra. Hade säkert kunnat sova längre om jag inte hade drömt så jag vaknade i tårar.

Så nu ska jag sätta mig med mitt budget arbete och sen blir det nått av de ämnena att plugga på som det snart är tenta på.

Hej så länge

Kommentarer
Postat av: carro a

=( HAr du drömt för läskigt?

2008-12-27 @ 22:19:25
Postat av: Jezz

Läskigt var det inte.. Men det var faktiskt du som sa nått som jag grät över i drömmen. Minns inte vad det var men nått var det iaf. :/

2008-12-28 @ 18:41:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0