Dravel

Och där gick veckorna igen. 
Man skulle ju kunna välja att se det som att jag har massor att göra eftersom jag aldrig skriver här ;)
Istället för den sorgliga sanningen att det aldrig finns nått nytt att berätta. 
Eller så är det som min chef sa igår på jobbet "du är så jäkla hemlig" (för jag inte berättade om helgens utflykt till Gbg och Uggla). 
Det tror jag väl visserligen inte så mycket på, det är nog mer att jag inte tror det intresserar så värst och då säger jag inget heller. 
Sen lät hon nästan sur för att jag inte dricker rom när jag börjar bli förkyld! Här kommer hon med bra tips men vi bara ignorerar. 
Jobbade igår med förkylningen, var inte helt kul. Idag vaknade jag med huvudvärk också och då orkade jag bara inte, så stannade hemma. 
Och då, två timmar efter jag sjukanmält mig och hon okejat, fick jag ett sms att jag skulle se till att skicka nån til systemet att köpa rom åt mig! Hon ger sig inte. Men jag tycker det känns fruktansvärt onödigt att köpa en sådan flaska för att ha om jag blir förkyld? Den kan väl inte stå öppnad hur länge som helst? Det är ju inget jag dricker annars heller. Så ingen rom blev det, denna gången heller. Istället sov jag till halv två, med nån liten flirt med tvn vid elva. Sen har jag suttit på soffan. Fick diskat och vikt tvätt men det var det jag orkade med. 
Men imorgon ska det allt jobbas. Dock får jag nog skippa buggen, får dåligt med lyft av att gå till köket. Då vill jag inte ens tänka på hur det blir när det dansas. 

Men nu ska jag sova. Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0