Ett långt ett...

Ja.. Idag har man inte varit så mycket på datorn, helt otroligt ;)

Gårdagens kväll var lite seg, vi tränade på eftermiddagen och sen satt Börje och jag här en timme och väntade på de andra två.. Men de är tjejer, och då tar det visst lång tid. Jag har nog missat den saken! När Börje kom en kvart efter att lämnat av mig, var jag duschad, påklädd och sminkad. Så nån tjej är jag väl inte då ;)
Till slut åkte vi ner till ica och väntade på dem där. Så fick vi handlat, åkt hem och gjort maten och sen åt vi.
Bordet var helt fullt (var ju fler tallrikar än vanligt med eftersom vi var fyra som åt) och det såg riktigt kul ut :)
Gott var det, men inte så gott som de andra två satt och sa det var.. Smakade som det gör varje gång jag äter det..
Så funderade där en stund om det var nått fel på mig *haha* Men mätt blev man iaf :) Och inte på alls lika mycket som förut, kanon bra! Vatten slapp jag dricka med! Vi var faktiskt så fula så vi drack ett glas cola var! Men inte ens det var så där.. WOW gott... Måste vara fel på mig?? Men som mamma sa förut, hade det varit fiskbullar så hade det säkert varit så där kanon gott ;)
Tanken var att vi skulle spela ett spel men de hade glömt ta med det. Så de åkte till Hunnebo för att lämna bilen (de skulle ut sen) och sminka sig för det hade de inte hunnit göra.... *host* Och sen tog de en buss ut så de var här vid kvart i nio, så då var det sent med spelet eftersom de skulle se Eurovision tråket med. Så det satt vi att kollade på. Hurra hurra.
En timme in satt jag och gäspade, två timmar in önskade jag att det skulle ta slut och de skulle gå hem. *hahaha*
Trevlig värdinna man är :P Den sista.. halvtimmen eller så satt jag på msn och pratade med Karen.
Så så trevlig är jag. Då började jag tappa humöret med för att det aldrig tog slut. *haha*
Men till slut var det över! Och dom gick! De tyckte innan att jag skulle med ut, men vem har ork att gå ut när man suttit och glott på nått så tråkigt i flera timmar. Nej, jag stannade fint hemma och gäspade istället.

Kvart i nio kom Johan i morse, då var jag inte så pigg. Så jag låg kvar en stund i sängen, halvt om halvt sovandes medan han tittade på tv. Sen har vi spelat fia med knuff och busat och sett på pingu och spelat tv spel.
Idag var han så duktig med maten :D Han hjälpte till att göra den, och sen åt han upp allt han tog till sig. Utan gnäll!
Vi fick även besök av Jenny och Petri en stund, och där fick Petri en kompis direkt! Han var med och fikade och sen spelade han och Petri tv spel. Som jag tog över sedan när de skulle åka. Han var så duktig så :)
Så idag har jag inte tränat, och det var rätt skönt att bara få vila kroppen. Det skulle tränas isf när Jenny och Petri kom men hade ju redan sagt att de var välkomna. Hade inte fått någon tid innan eftersom han inte visste hur länge han skulle jobba.
Sen har jag.. Pratat i telefon och suttit vid datorn typ. Pratade bra länge med Robin i telen, för det är ju dumt att bara gå över ;) *haha* Ja ja men så kan det vara ibland. Han trodde jag hade motivation nu eftersom jag börjat träna och ville ha lite. Men sa att det fanns nog inte så mycket att hämta här. *haha*

Och nu sitter jag framför tvn och tittar lite innan jag ska sova.
Åker inte in till Trollhättan imorgon, jag kan inte komma hem. Börje åker elva till Lysekil för att jobba och jag har inget busskort eller pengar till bussresa och han visste inte hur länge han skulle jobba och Victoria, som är den enda jag känner i Lysekil, hon skulle jobba hela långa dagen. Men men, jag vet ju att jag inte uppfattar så mycket av vad läraren säger så det blir att plugga hårt hemma istället. Så kan det vara ibland. Inte mycket att göra åt.

Men nu ska jag glo lite tv innan jag lägger mig.

Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0