Ny vecka

Ja nu var det ny vecka, igen. Går fort får jag säga.
Var skola idag, fast vaknade av att jag inte fattade vad det var som lät, varför den lät och var det verkligen måndag redan?
Så fick kollat kalendern på telen och visst var det måndag. Så efter en stund kom jag mig upp. Var segt.
Men som så skönt är så har gymnasiebarnen lov denna veckan så bussen var rätt tom och tyst så jag somnade då rätt snart. =) Skönt var det!

Ny kurs startade idag och även en ny lärare. Även denna kurs är på engelska som jag tidigare skrivit och läraren pratade rätt snabbt man hängde med ganska bra fast ibland hörde man inte alls vad det var för nått han sa. Vi satt och funderade på var han kom ifrån, ibland lät han nästan indisk.. Men vi vet inte.
Det känns som det är mycket att hänga med i iaf, men tror det gick bra.. Än så länge. Förutom att man kanske skulle varit lite mer insatt i ekonomi över huvudtaget... Om inflation och sånt. Sånt kan jag inget om men Robin är en jäkel på det så han får väl förklara för mig när han kommer hem. *haha*
Slutade tolv så bussen hem gick halv ett, skönt att bussarna går en gång i timmen nu annars hade det blivit att vänta till två.
När jag kom mig hem fick jag gjort en fiskgratäng, skickat mail till Bosse på kontoret och även ett till Kansli. Bosse frågade jag ifall det är så att jag ska vara där i sommar. Är lite orolig att han plötsligt ska ändra sig.. Och Kansli påminde jag bara om att jag finns ifall de söker vikarie i sommar.
Sen har jag suttit och läst marknadsföring. Vi hittade när vi gick kursen en sammanfattning på svenska så den sitter jag och läser nu och till min förvåning känner jag igen saker. *haha* Lättare att förstå när det är på svenska med.
(ska ju va klart läsa i boken med)

Skola är det även imorgon och på onsdag. Är dessa tre dagarna som är skola nu denna kursen.
Imorgon är det till tolv och på onsdag till tre. Bara en dag i veckan till tre. Rätt skönt ;)
Imorgon ska jag passa pojkarna i Hunnebo :) Föräldrarna får ju jobba och få in lite pengar ;)
Så då ska jag läsa på bussen, har jag tänkt..
Förhoppningsvis kan jag hålla ögonen öppna. Förstår inte för så fort jag öppnar en litteratur bok eller som denna filen på datorn eller föreläsningpappren så går då ögonen i kors direkt och jag kan somna med en gång. Så illa är det inte när det är räkna jag ska göra. *haha*

Idag satt jag och funderade på ifall man skulle kolla ifall det finns några KY utbildningar att söka.. Är ju gaaaaaaaanska orolig över det där med fortsatta pengar från csn till hösten, försökte fatta hur det var de räknade meeeeen inte förstod jag nått!
Men kanske man ska kolla runt och se om man hittar nått annat som kanske passar en ännu bättre..
Men inte just nu, det tar vi på lördag kväll OM jag kan ha ögonen öppna då. *haha*

Ska ut på bil jakt igen, hahaha. Men det brukar ju lösa sig =)

Fick meddelande från mamma förut, jag har visst vunnit pressentkort på 300 kr på Stigenbuss. Eller ja egentligen var det mamma och Ramona som vann, jag bara hjälpte till lite men de tyckte visst jag skulle ha dem.
Vad man nu gör med dom? Har inte svarat mamma än på det heller! Får kanske göra det :$
Blev fullt upp med skolan och halvsomnade en stund och så. *haha*
Så! Nu har jag skickat.

Nej jag får fortsätta läsa nu innan det är sova dax.

En glad nyhet med! På onsdag drar det igång! Då börjar Grey´s igen!! wwwiiiieeee!! :P

Och sist vill jag bara säga.




Kisses

Kommentarer
Postat av: carro a

hihi rolig bild;)

Bra gjort att du mailat de asen nu hehe.. Hoppas du får vara där i sommar håller tummarna

Och tack än en gång att du tar barnen imorrn<3 Du är så jävla snäll som ställer upp å hjälper till!!! Massa kramar lillsyrran

2009-02-16 @ 20:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0