En hel massa dravel

Idag känner jag mig helt snurrig.
Undra om Robin skickat över bakfyllan på mig eller nått. *ha ha*

Igår fick jag skrivit nya papper med jobbet, så har fram till den fjärde april.
Alltid nått :)
Sen på kvällen skulle det bli utgång i Hunnebo, Robin hade sagt åt mig att jag var tvungen att följa med för det var en överraskning där till mig. Blev lite orolig då för tycker inte om när han håller på så och litar inte på honom. *haha* Och sen hade jag vissa stunder då jag inte trodde på honom heller för så har han hållt på förr och sen visar det sig att det är inget utan att han bara jävlas.
Jag ville stanna hemma igår hade ingen som helst lust att gå ut, men han tjatade på mig och sa att jo det ska du!
Så jag åkte ju med. Kom till Hunnebo och hem till Carro och Christian.
Satt där en liten stund innan vi gick upp till Sanny, som inte var där? Ja ja.
Satt där fem stycken var vi.. wwiiee.. eller inte.
Sen kom en till. Så de satt där och drack och sånt. Inget intressant pratade de om heller så satt i min egen värld och pratade lite med Robin som hällde i sig shot efter shot med tequila.
Vi den här tiden hade jag fått veta vad som var överraskningen och Robin satt och sa att han skulle fixa och som i hans ögon såg ut att vara snällt. Blev lite orolig då när tequila efter tequila rann ner, vettet försvinner ju då.
Men inte behövde jag oroa mig visade det sig, karln kan inte dricka med måtta utan nästan hela flaskan tequila var slut ja kan klockan varit kvart över tio. Då skulle han ut och röka, vi gick utanför dörren men då visade det sig att han skulle hem! Så var bara att sätta sig i bilen och köra. Två ggr fick jag stanna för honom. Tur det inte var så mycket snö så tidigt.
Så där blev ingen krogen eller nått. Hej då fick man inte sagt till dem heller för det ville inte Robin för då skulle de bara börja tjata sa han. Men fick ringt och sagt att vi åkte hem till Christian iaf, så de inte började undra vart vi tog vägen.
så kvällen slutade med att jag satt och pratade med Karen på msn, inte helt fel det heller :) ;)

Sen i natt blev jag väckte med ett ryck av mina grannar, vilket jävla bråk de hade. De kan inte ha framme krukor och sånt, de borde lära sig det för oj vad saker det åkte i golvet. Och som det låter högt! Och som han skrek. Var rädd där ett tag, för det lät inte bra. Till slut smällde dörren igen och mopeden far iväg och det blev tyst så jag kunde somna om.

Gott att slippa dem snart!

Nej får nog ta och ta mig ett par alvedon och plocka lite.
Jag kanske får besök sedan... Kanske.
Det får vi se..
Sedan senare till kvällen blir det film med Robin.
Ooovanligt!

Kramar

Kommentarer
Postat av: carro

hahaha det blev en låång utekväll. störande grannar!!! haha men snart slipper du dom kramar

2008-03-21 @ 15:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0