Ja då var datorn på igen

Denna helgen har inte datorn varit på nått direkt. Den åkte på en halvtimme i lördags kväll. Sen har det stått här svart och nerstängd. Medan jag mest legat på soffan och glott på tv.
Men får väl göra min vanliga redogörelse om vad som hänt ;)

I fredags kväll var jag på Kinan med Emma, Robin och Frida. Vi hade inte firat att Emma fyllt så vi gick dit och åt och skrattade och hade det trevligt.
Sen gick vi till Calmars för Emma sa att de hade after work där och ölen var billig. Vilket ju var sant, bara att det var slut med after work klockan åtta så det var ju ändå vanligt pris ;) Så vi satt ute och hon tog nån kaffe av nått slag och jag drack en varm choklad :) Frida var under tiden och körde folk som skulle med buss till Tyskland.
När Frida kom tillbaka och vi hade druckit upp våra varma drycker så tog vi en sväng med bilen som Frida hade för kvällen. *dunk dunk dunk dunk* Hon gillar musik som jag inte lyssnar på i vanliga fall och högt ska det vara så man känner hur hela kroppen dunkar med, nästan så man tror hjärtat ska komma ur takt. 
När de tröttnat på att åka runt åkte vi hem till Frida och spelade spel, vilket var det vi kom överrens om att göra redan på Kinan. Brainstorm var det visst, man skulle gå på en plan och man var lag, fick en fråga och som man skulle svara 10 saker på, bestämda saker! Så det var ju inte bara att hitta på heller :P
 Robin och jag förlora mot de andra två. Men det var då bara Robins fel. Han hjälpte dem för mycket (vi skyller på det iaf) ;)  Vi ledde hela tiden fram till slutet då de gick om oss. *haha*
Se var det hem och klockan var ett. Så då var det snart sängen som gällde.

Lördagen, ja då gjorde jag inte mycket. Låg på min soffa typ
Var ner över en sväng och köpte mat till Johan och Börje, jag ville inte ha nått.
Sen låg jag på min soffa igen. Tills jag blev hungrig vid sju och kom överrens med Börje om att vi skulle äta så då åt vi pizza ;P
Så jag åt och gick hem till Robin, där han och Emma var. Sen efter ett tag kom det en fyra personer till. Och så satt de där och drack, utan Emma och jag som drack cola.
Vi gick där ifrån vid tio i elva. Emma för hon inte mådde bra och jag gör jag helt enkelt hade tråkigt Var ju ingen som pratade med en, och lyssna på snack om bilar och se på när de spelar öl spel.. nej inte riktigt nått jag tyckte var kul.
Så jag gick hem och startade datorn för första gången på hela dagen.

Sen igår.. Ja då låg jag nog mest på soffan då med.
Fick upp gardinstång och gardiner i köket. Inte illa! *hahaha*
Plockade lite här hemma och så. Sen gick jag till Börje och vi beställde mat, så igår fick jag äntligen riktig kina mat!
Åt kyckling i curry, fast man slänger ju i sig det så blev ju mätt på inget :( Men gott var det!
Så fick jag låna en hammare av Börje så jag fick upp en tavla med. Fast tror jag fick upp den för högt upp.. Men men, tänkte nån får hjälpa mig kolla var den ska sitta när det kommer nån.

Jag har redan lyckats vända på dygnet. Uppe till sent och vaknar sent. *suck*
Idag har jag ingen lust med nått känns det som. Bara slö och irriterad. *haha*
Vill inte gå utanför dörren på samma gång som jag inte vill annat ;)
Ja ja, blir säker bra till slut.

Kisses

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0